Tarieven

Een sessie van een uur bedraagt € 89,00. Ook is het mogelijk een offerte voor uw werkgever op te vragen. (Let op vanaf april 2021 gaat het uurtarief naar € 95,00).

Vergoedingen

Hypnotherapie wordt via de aanvullende verzekering in veel gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Vraag hiernaar bij je verzekering voor bevestiging.

Via onderstaande links tref je een actueel overzicht aan van vergoedingen. Let hierbij goed op de gestelde voorwaarden en welk pakket u heeft.

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie#vergoedingen

Beroepsvereniging

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten.  

Voorwaarden

U weet dat u de therapie vrijwillig ondergaat en zelf de verantwoordelijkheid houdt. U kunt de therapie stoppen wanneer u dat zelf wilt, gewenst is in overleg. De therapeut kan ook advies geven om eventueel de therapie te stoppen als deze dit nodig acht en/of doorverwijst. 

Annulering dient minimaal 48 uur van tevoren telefonisch doorgegeven te worden, anders zijn de kosten voor uw eigen rekening, ook bij ziekte en weersomstandigheden.

U bent zelf verantwoordelijk voor het indienen van de factuur bij de ziektekostenverzekeraar, niet in alle gevallen wordt dit vergoed vraag hiernaar bij uw zorgverzekering.

Het niet nemen van medicamenten voorgeschreven door een arts is uw eigen risico. Wij geven daarover geen advies.

Er kan niet gereclameerd worden over behaalde resultaten.
Wanneer wij het vermoeden hebben dat uw hulpvraag buiten onze competentie ligt, zullen wij u doorverwijzen naar een behandelaar met een expertise die beter bij het voorliggende probleem past.

Als u verder vragen heeft of twijfelt u of wij u kunnen begeleiden met de hulpvraag neem dan vrijblijven contact met ons op. Telefoonnummer: 06-13785195