Inzicht in jezelf, denken vanuit mogelijkheden en daarnaar handelen, maakt dat je sterk kunt gaan staan!

Mijn naam is Kelly Sal. Ik ben opgegroeid in Noord-Holland. Ik ben al vanaf mijn zestiende geïnteresseerd in dit vak, doordat mijn moeder hier al mee werkte. Ik heb gewerkt in de kleding branche, meubel branche, op school les gegeven, sportles gegeven. Mijn interesse zijn breed ook betreft hobby’s van lekker wandelen met mijn hond, paardrijden, mountainbiken, boksen, motorrijden. De uitdaging aangaan om het beste uit jezelf te halen en vooral doen waar je blij van wordt, is wel mijn motto. Steeds blijf ik mij ontwikkelen op persoonlijk gebied en ook betreft opleidingen en cursussen.

Op dit moment volg ik de opleiding medische basis kennis.

Therapie gerelateerde opleidingen en trainingen:

  • Hypnotherapie 
  • Integrale psychosociale therapie
  • Hogeschool van Amsterdam
  • Psychosociale Basiskennis (PSBK) 2018/2019/2020
  • Jongeren training NLP
  • NLP-practitioner – master
  • Systemischwerk – familieopstellingen
  • Communicatiecursus I, II en III
  • Training: de kracht van communiceren
  • Sales-training 

Een aantal jaar ben ik werkzaam geweest als filiaalmanager, waardoor ik veel inzicht heb verkregen in arbeidsprocessen. Daarna ben ik mij gaan verdiepen in wat dichter bij mij ligt qua beroep en dat is het begeleiden van mensen in hun proces. Een periode heb ik voor de klas gestaan op een middelbare school. Hier hebben leerlingen en leeraren mij inzichten gegeven. Ik was meer dan alleen iemand die de lesstof wilde bijbrengen. Leerlingen vertelde waar ze mee rond liepen, en ik voelde behoefte om te luisteren en te begeleiden, alleen was dat niet de juiste plek/rol. Hier wilde ik iets mee! Vervolgens ben ik opleidingen gaan volgen waarbij ik nu mensen in hun proces optimaal kan begeleiden. 

Samenwerking ‘Praktijk Sal’

Vanaf januari 2021 zijn Mieke en Kelly de samen werking aangegaan (moeder en dochter). Wij hebben dezelfde visie om gezondheid voorop te stellen zowel lichamelijk als geestelijk. 

Visie/missie

Door een open kijk vanuit het systeem zie ik snel waar iemand uit balans is. Door middel van therapie zoeken we naar evenwicht. Van mij mag je verwachten dat ik een open ruimte schep voor vertrouwen dat je mag zijn wie je bent en dit zonder oordeel.

Wij staan daarbij open voor jouw eigen belevingswereld en wensen. Met speciale aandacht voor mogelijke verschillen in beleving van normen en waarden. Niet wij als therapeuten gaan oplossingen aandragen, maar je vindt zelf de oplossingen die passen bij jouw situatie, mogelijkheden en diepste waarden. Wij zullen je daarbij begeleiden en ondersteunen.