Samen met jou ga ik opzoek naar je hulpvraag om zo inzichtelijk te maken waar het bij jou om draait.

Waarschijnlijk loop je al een tijd rond met vragen als: Is dit wat ik wil? Zit er meer in mij?

Ook heb ik al lange tijd ervaring met systemisch werk (zie info verder op de site). Wat maakt dat we ook de achterliggende reden, dat je niet verder komt, kunnen achterhalen. En we zo kunnen trainen om een nieuwe ervaring te creëren.

In je privéleven kun je tegen situaties aanlopen die steeds terugkeren en vraag je je af waarom komt dat steeds terug? Samen met jou maak ik inzichtelijk wat er gebeurt en richten we ons op een nieuwe toekomst.

Werkwijze:

Bij de intake (uur tarief) bepalen we samen hoe we trainen en met welke frequentie. Je kunt zelf aangeven wat je financiële mogelijkheden zijn. 

Communicatiecursus I

In 6 blokken wordt er uitgelicht hoe je communiceert met je omgeving en vooral met jezelf.

Deze cursus laat je kennismaken met enkele basisprincipes van NLP, Psychologie, Mensgerichte wetenschappen, meditatie en zal zich met name richten op enkele technieken die je direct kan toepassen in je dagelijks leven.

Diverse thema’s komen aan bod die je laten ervaren op welke wijze je jouw communicatie kan verbeteren, hoe je jouw doelen nog beter kan bereiken en ontdek je wat je belemmert om te doen wat je eigenlijk wilt en waar je kracht ligt.

We gaan doelen stellen, zodat je deze cursus op jezelf kunt richten. De manier hoe je in de wereld staat, hoe je situaties beoordeelt van andere mensen en jezelf, is bepalend voor je gedrag. We gaan op zoek naar jouw model van de wereld en prikkelen je op zoek te gaan naar meer ruimte, meer flexibiliteit en zo dus meer vrijheid en rust.

In de training wordt veel aandacht besteed aan taal. Hoe communiceer je met anderen en vooral met jezelf. Naast deze verbale kant zal er ook aandacht zijn voor de non verbale kanten van communicatie. Er wordt in kleine groepjes geoefend.

De communicatietraining is bij uitstek geschikt voor mensen die verder willen en die open staan voor groei en ontwikkeling. Dat kan in een werk of privé-situatie, of elke keer dat je met mensen in aanraking komt, een groot verschil maken.

Het aantal deelnemers per groep ligt tussen de 4 en 10 personen. De training zal plaats vinden aan de Zuiderweg 14E in Schagen. Prijs opvraagbaar.

Communicatiecursus II 

In de tweede cursus gaan we dieper in op communicatie en taal. Hoe je er zelf instaat en hoe je je verder wilt gaan ontwikkelen.
De factuur is ook geschikt voor je werkgever, prijs opvraagbaar.

Inschrijven: Per e-mail naar info@kellysal.nl. Vermeld daarbij om welke cursus het gaat, naam, adres en telefoonnummer.