Samen met jou ga ik opzoek naar je hulpvraag om zo inzichtelijk te maken waar het bij jou om draait.

Waarschijnlijk loop je al een tijd rond met vragen als: Is dit wat ik wil? Zit er meer in mij? Waarvoor gebeurd er steeds hetzelfde of herhalen patronen zich?

Ook heb ik al lange tijd ervaring met systemisch werk (zie info verder op de site). Wat maakt dat we ook de achterliggende reden, dat je niet verder komt, kunnen achterhalen. En we zo kunnen trainen om een nieuwe ervaring te creëren.

In je privéleven kun je tegen situaties aanlopen die steeds terugkeren en vraag je je misschien af ‘waarom komt dit steeds terug’? Samen met jou maak ik inzichtelijk wat er gebeurt en richten we ons op een nieuwe toekomst.

Werkwijze:

Bij de intake (uur tarief) bepalen we samen hoe we trainen en met welke frequentie. Je kunt zelf aangeven wat je financiële mogelijkheden zijn.